Wymiary [cm]
A. Szerokość w klatce piersiowej
B. Długość całkowita
Wymiary [cm]
A. Szerokość w klatce piersiowej
B. Długość całkowita
Końcówka rurkowa Sleeves AHI HL1,5/10 RD 4044773207729
Końcówki żył z izolacją do budowy szaf sterowniczych, zgodnie z kodem barwnym DIN lub niemieckim kodowaniem barwnym,
bezhalogenowe
Info
Teraz z dopuszczeniem UL
Korzyści
Lejkowate rozszerzenie ułatwia zakładanie na linkę
Żyła jest połączona na stałe z kołnierzem przez zagniecenie
Zakres zastosowania
Szafy rozdzielcze i okablowanie urządzeń
Do przewodów z kategorii 2,5 i 6
Nie nadają się do przewodów jednodrutowych
Normy i aprobaty
Wszystkie końcówki żył DIN według DIN 46228, część 4
Nr pliku UL E507990, patrz tabela
Właściwości przeciwpożarowe zgodnie z UL 94 HB
Uwaga
Zagniatać 2x przy długościach tulei od 16 mm (l2)
Dane techniczne
Klasyfikacja ETIM 5: ETIM 5.0 Class-ID: EC000005
Opis klasy ETIM 5.0: Końcówki kablowe
Klasyfikacja ETIM 6: ETIM 6.0 Class-ID: EC000005
ETIM 6.0 Class-Description: końcówka żyły
Uwaga: Bezhalogenowe
Materiał: Miedź/polipropylen
Powierzchnia: cynowana
Zakres temperatury: Od -5°C do +105°C
Wskazówka
K = krótki; N = normalny; HL = półdługi; L = długi; inne rozmiary i kolory dostępne na zamówienie
Fotografie i rysunki nie mogą być używane do wymiarowania oraz nie stanowią szczegółowego odwzorowania przedstawionych
produktów.
Podane ceny to ceny netto bez podatku VAT i dodatkowych opłat. Sprzedaż klientom biznesowym.
Tolerancja procesu produkcji to +/- 0,4 mm
Pole jest wymagane
Nieprawidłowy adres e-mail
Pole jest wymagane
Pole jest wymagane
Pole jest wymagane
Nieprawidłowy adres e-mail
Pole jest wymagane
Nieprawidłowy adres e-mail
Pole jest wymagane
Pole jest wymagane
Nieprawidłowy adres e-mail
Pole jest wymagane
Pole jest wymagane
Nieprawidłowy adres e-mail
Pole jest wymagane
Tabela rozmiarów odzieży męskiej
Wymiary [cm]
Jak dokonać pomiaru?
A. Szerokość w klatce piersiowej
B. Długość całkowita
Tabela rozmiarów odzieży damskiej
Wymiary [cm]
Jak dokonać pomiaru?
A. Szerokość w klatce piersiowej
B. Długość całkowita